Faster


0 €

Ota yhteyttä

/ Vene-Id: 967978

Venelaji Moottorivene
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivitetty 8.8.2024
Vuosimalli 2025
Pituus 4.65 m
Leveys 1.85 m
Paino 350 kg

Moottori

Malli Honda
Tyyppi Perämoottori, 4-tahti
Riki Pitkä riki
Teho 50
Polttoaineen tyyppi Bensiini
Vuosi 2025
Tunnit 0
Malli BF 50

Lisätiedot

2025 kevään kuumin uuttuus on tässä!!
Ennakkomyynti on alkanut. Hinnat päivitetään mahdollisimman pian.
Moottori vaihtoehdot 40hv ja 50hv.

Kompakti uutuus kokoaan suuremmilla ominaisuuksilla

Elokuussa 2024 Faster julkaisee uuden 4,65 metrin pituisen täysalumiiniveneen, joka on suunniteltu erityisesti ketteräksi mutta monipuoliseksi yleisveneeksi mökille ja mökkiyhteyksiin. Veneen tilava avokeula sopii loistavasti sekä tavaroiden kuljettamiseen että kalastukseen. Varustelutaso ja ominaisuudet ovat tuttuja suuremmista veneistämme, tehden Faster 465 -mallista luontevan hinnat alkaen -mallin, joka tutustuttaa uuden käyttäjän kulutuskestävien ja kotimaisten Faster-veneiden maailmaan.

Helsingin Uivassa venenäyttelyssä elokuussa 2024 ensiesittelyssä oleva Faster 465 -malli tulee korvaamaan nykymalliston 460i -mallin. Uutuusmallissa on edeltäjäänsä leveämpi ohjauspulpetti, joka antaa kuljettajalle ja kartturille entistä paremman suojan ajoviimalta, säilyttäen kuitenkin helpon kuljettavuuden ympäri venettä. Kuten edeltäjässä, myös uuden Faster 465 -mallin pulpetti on siirrettävissä styyrpuurin laitaan, jolloin keskipulpettiveneestä tulee kuin taikaiskusta sivupulpettivene. Ohjauspulpetissa on reilusti säilytystilaa ja tuulilasi itsessään on aitoa lasia. Pulpetin etupuolella on lisävarusteiden kiinnittämistä varten kätevä varustelukisko, sekä kaksi alumiinista astintasoa helpottamaan veneeseen kulkemista laitojen yli.

Faster 465 -malli ajetaan peräpenkiltä käsin. Penkkinä toimii uusi kiinteä istuin, jonka sisällä on reilusti säilytystilaa. Istuin on hieman nykyisiä istuinlaatikoita korkeampi, joten ajoergonomia on 465-mallissa edeltäjäänsä suotuisampi. Parempi ajoasento mahdollistaa samalla myös vaivattomamman karttaplotterin hallinnan. Uudessa istuimessa on suuren säilytyskapasiteetin lisäksi uusi lukitusmekanismi, käytännöllinen kaasujousitus ja sen istuinpinnassa on vakiona Smartdeck-pinnoite, joka on kestävä, eristää kylmyydeltä ja on helppo pitää puhtaana. Faster-veneiden modulaariset istuinlaatikot tulevat myös uudistumaan kauteen 2025, jolloin niinikään lisävarusteena hankittavat istuinpehmusteet ja selkänojatyynyt päivittyvät vastaamaan veneiden uutta ilmettä.

Muita parannuksia edeltäjäänsä nähden ovat mm. moottorikaivon molemmin puolin lisätyt köysien säilytyslokerot, runkoon asennetut kulkuvalot sekä suuremmat vetoputket keulaan. Elektroniikan käytön lisääntymisen myötä etenkin kalastuksessa, suurempi putkitus mahdollistaa elektronisten laitteiden helpomman asennuksen keulaan.

Kohtalaisen pienikokoiseksi veneeksi Faster 465 -mallissa on useita sellaisia ominaisuuksia ja piirteitä, joihin useimmiten törmää vain astetta suuremmissa veneissä. Uutuusmallissa on mm. hydrauliohjaus vakiona, sadevesityhjentyvä avotila, helposti puhtaana pidettävät tyhjennysreiät laidoissa sekä mittaristopaneliin asennettu laadukas Raymarine Axiom+ -karttaplotteri. Kulutuskestävä ja vankkarakenteinen alumiinirunko valmistetaan ilman nousulistoja, taaten pehmeän kulun, loistavat ajo-ominaisuudet ja täydellisen hallittavuuden.

Faster 465 -malli valmistetaan samalla huolella ja tarkkuudella kuin Faster -työveneet ja suuremmat huviveneemme, tehden veneestä erittäin turvallisen käyttää. Taustalla on pitkä ja vankka kokemus työveneiden valmistuksesta mm. palolaitosten, poliisin ja öljyntorjuntayksiköiden käyttöön - he, joiden täytyy pystyä luottamaan varusteisiin ja ajoneuvoihin säästä ja olosuhteista riippumatta. Valmistaessamme huviveneitä hyödynnämme kaiken työvenepuolella opitun. Kaikki Faster-veneet valmistetaan yhä tänä päivänä Suomessa.

Faster 465 ensiesitellään yleisölle Helsingin Uivassa venenäyttelyssä elokuussa 2024.
Silloin julkaistaan myös uutuusmallin hinnoittelu.


Rahoituslaskuri

Perustamismaksu 199 €, Käsittelymaksu 12 € / kk, Rahoituskorko 6,90 %
Rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua.
Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, voit hakea luottopäätöksen myyjämme kanssa, ota yhteyttä!

Bike & Boat World Tampere

Ammattitaitoinen ja palveleva Tampereen Bike & Boat World - myy, varustaa, huoltaa ja palvelee Sarankulmassa Keskuojankatu 14.

Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan parhaaseen vapaa-ajan taloon! 
Meiltä löydät niin prätkät, veneet, mönkijät, mopot kuin varusteetkin.
Huolto- ja palvelutuotteet sekä alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin! 

Hondat

Tervetuloa Tampereen Bike & Boat Worldiin! 

Pihassa hyvin paikoitustilaa ja avoinna erillisestä sopimuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolella! Tutustu tuotteisiin sivujemme tuotteet- valikosta, tai piipahda suoraan myymäläämme - TERVETULOA! 

Keskuojankatu 14
33900 Tampere
 
Puh: 0207 757 360 (vaihde)

SÄHKÖPOSTI  
nimi.sukunimi@bikeworld.fi   tai
info.tampere@bikeworld.fi

AUKIOLOAJAT:

LAITTEET JA VARUSTEET
MA-PE 10-18 
LA 10-14 

HUOLTO

MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

VARAOSAT
MA-PE 9-17
VKL SULJETTU

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Liikkeen muut vaihdokit

Katso kaikki

Sulje
Sulje